Som prenumerant på nyhetsbrevet Först pedagogik, sedan teknik får du inspirerande tips och kunskap om digitala resurser, lärande och sfi-undervisning samt information om mina kommande webbinarier och andra fortbildningar. Passa på att bli prenumerant, så kommer redan nästa nummer till dig via mejl. Tittade gärna i arkivet och läs tidigare nummer. Det kostar så klart inget att prenumerera på nyhetsbrevet och du kan senare när som helst avbryta din prenumeration om du inte längre skulle vilja ha det. Registrera dig via registreringsformuläret nedan.

Hur ofta kommer nyhetsbrevet?
Första numret kom ut i juni och hade som tema bilder i sfi-undervisningen. Nästa nummer av nyhetsbrevet kommer i augusti. Därefter planerar jag ett nummer ca varannan månad.


ARKIV med tidigare nyhetsbrev Först pedagogik, sedan teknik


Registreringsformulär för nyhetsbrevet
Obs! I slutet av registreringsprocessen ska du få en bekräftelse på att du är registrerad som prenumerant. Om du inte får något bekräftande mejl, titta först i skräpposten. Om det inte finns något mejl från mig där heller, vänligen försök igen eller mejla mig direkt, så lägger jag in dig som prenumerant manuellt. Tack för att du väljer att prenumerera!