Nyhetsbrev som kunskapsbrev

VÄLKOMMEN SOM PRENUMERANT!

Kunskaps- och nyhetsbrev från mig till dig
Vad får du?

Som prenumerant på mitt kunskaps- och nyhetsbrev Först pedagogik, sedan teknik får du inspirerande tips och kunskap när det gäller att arbeta språk- och kunskapsutvecklande med digitala verktyg. Med varje kunskapsbrev får du tillgång till material som du kan ha nytta av i ditt pedagogiska arbete. Det kan vara video, textmaterial, mallar och länktips. Förutom det får du aktuell information om mina fortbildningar. 

Passa på att bli prenumerant, så kommer redan nästa nummer till dig via mejl. Du registrerar dig enkelt via formuläret nedan.

Det kostar självklart inget att få kunskaps- och nyhetsbrevet och du kan när som helst avbryta din prenumeration om du inte blir nöjd eller om du av någon anledning inte längre vill ha mina mejl. Det finns en länk för avregistrering längst ner i varje utskick. 

Hur ofta sker utskicket?

Jag skickar ca 3 brev per termin, så du behöver inte vara rädd att mina utskick kommer att orsaka en översvämning i din inkorg.

Tidigare kunskapsbrev?

Som prenumerant får du tillgång till tidigare nummer av kunskapsbrevet. I varje nummer finns det en länk till en sida där alla länkar är samlade.

Nr1 (jun 2020): Bilder i sfi-undervisningen

Nr2 (aug 2020): Läsförmåga och förståelse

Nr3 (nov 2020): Flippat klassrum

Nr4 (jan 2021): Hållbar distansundervisning

Nr5 (mar 2021): Frågesporter - att svara tillsammans och samtidigt med andra


Är du prenumerant men har inte fått brevet?

Om du har registrerat dig som prenumerant och ett utskick har skett efter det, har brevet kommit till dig automatiskt via mejl. Om du inte ser det i din inkorg, titta i mappen med skräppost. Vissa mejlprogram (som t.ex. gmail) placerar även den typen av utskick i en mapp som heter kampanjer, så titta gärna efter i fall det finns en sådan i din mejlbox.


Registrera dig idag

Obs! I slutet av registreringsprocessen ska du få en bekräftelse på att du är registrerad som prenumerant. Om du inte får något bekräftande mejl, titta först i skräpposten. Om det inte finns något mejl från mig där heller, vänligen försök igen eller mejla mig direkt, så lägger jag in dig som prenumerant manuellt. Tack för att du väljer att prenumerera!


nyhetsbrev